Gebruiksvoorwaarden reactiemogelijkheden

Gebruiksvoorwaarden – Reactiemogelijkheden deblauwecollegas.be

Een reactie mag enkel betrekking hebben op het betrokken artikel of het opgegeven onderwerp.
Reacties moeten relevant zijn. Het is evenmin toegelaten meermaals dezelfde, of een vrijwel identieke reactie, te plaatsen.
Reclame of links naar externe sites, zijn niet toegestaan. Reacties zijn evenmin bedoeld om campagne te voeren of oproepen te lanceren.
Persoonlijke aanvallen, beledigende taal en het benoemen van derden met bijnamen, zijn niet toegelaten.
Indien Uw reactie uw naam of voornaam of andere persoonlijke gegevens bevat is dit op Uw verantwoordelijkheid.
Het online plaatsen van een reactie houdt geen enkele inhoudelijke goedkeuring door de redactie in. De auteur van een reactie is volledig en uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud van zijn reactie.
Hou er rekening mee dat de reacties gearchiveerd worden, en opzoekbaar blijven via zoekrobots. De redactie kan wel ingaan op verzoeken om reacties naderhand te verwijderen.
De redactie heeft het recht reacties niet te plaatsen, met vertraging te plaatsen of te verwijderen. Zij moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
De redactie heeft het recht een deelnemer tijdelijk of definitief de mogelijkheid om te reageren te ontzeggen. De redactie moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
Onder meer volgende daden zijn bij wet verboden en strafbaar. Ze zijn dus ook niet toegestaan op www.deblauwecollegas.be


Racisme, xenofobie, negationisme en discriminatie
Laster, eerroof, beledigingen
Misbruik van andermans naam
Schending van intellectuele eigendomsrechten